Despre noi

DIAGAR SRL este o companie infiintata in anul 2013, cu sediul in Braila, specializata in vanzarea de tractoare si utilaje agricole.

Facebook

Va asteptam pe pagina firmei noastre.

Twitter

Tine legatura cu noi...

Youtube

Canalul nostru de youtube este in continua actualizare.

Din anul 2014 am inceput activitatea de comert al masinilor si echipamentelor agricole, crescand si diversificand continuu portofoliul de produse si servicii. In prezent, ne concentram atentia pe dotarea fermelor mici si mijlocii cu tractoare accesibile ca pret, cu costuri reduse de intretinere, foarte fiabile si performante, marca BELARUS si HATTAT. Incepand cu primavara anului 2019 vom putea furniza clientilor din zona Sud-Est tractorul romanesc TAGRO, produs in Romania, la Fabrica IRUM din Reghin.

Desigur, completam OFERTA DE PRODUSE cu utilaje agricole diverse, specifice pentru prelucrarea solului, semanatului, intretinerea culturilor, intretinerea terenurilor si a pasunilor, pregatirea furajelor, transportului, etc. Pentru asta am format o echipa tanara si entuziasta, pregatita sa ofere consiliere in alegerea celui mai potrivit echipament agricol pentru nevoile specifice ale fermierilor romani, inclusiv consiliere si ajutor pentru obtinerea finantarii acestor achizitii in cele mai avantajoase conditii.

Serviciile oferite de compania noastra inainte, in timpul, dar mai ales dupa vanzare reprezinta punctul nostru forte. Avem echipe mobile de service, formate din mecanici profesionisti, cu experienta, pregatiti sa ofere asistenta tehnica la nivel inalt si sa asigure interventii rapide si eficiente in orice punct al tarii. Aceste echipe fac si controlul dinaintea vanzarii, reviziile periodice, reparatiile necesare.

Totul pentru a ajuta si sprijini pe cei ce ne produc si ne asigura hrana!

Ne dorim sa avem o relatie de lunga durata cu dumneavoastra astfel incat, prin blogul nostru, va tinem la curent cu noutatile din domeniul in care operam…

BLOG

Angajam mecanic cu experienta in domeniul reparatiilor de tractoare si utilaje agricole de minim 3 ani. Suna la 0724261657 sau  trimite  CV-ul pe adresa noastra de email.

email: office@diagar.ro