Tractor Belarus TAG 1025.3 livrat in Daeni, judet Tulcea, cu dotari suplimentare: incarcator frontal Metal Technik MT 02, cupa cu dinti si furca universala de paleti

Livrarea tractorului Belarus TAG 1025.3 cu dotari suplimentare

Livrarea tractorului Belarus TAG 1025.3 de 110 CP cu dotari suplimentare a fost facuta in judetul Tulcea, in comuna Daeni. Tractorul a fost echipat, la cererea clientului, cu incarcator frontal si furca universala de paleti.

Se pare ca in agricultorii din zona de sud-est a tarii prefera aceste modelele de tractoare, si nu este de mirare. Tractoarele Belarus TAG 1025.3 sunt tractoare puternice, fiabile, foarte potrivite pentru ferme medii.

Motorul este diesel MMZ, cu 4 cilindri cu turbosuflanta, are racirea cu apa, filtru de aer cu cartus filtrant dublu. Pompa de injectie este in linie MOTORPAL, asigurand economia de carburant. Consumul este de 220 g/kW /h, cu o capaciate cilindrica de 4. 750 cm³ si o putere de 110 Cp (81 kW).

Pentru ca este un tractor foarte robust si puternic, acesta poate cu folosit cu o gama foarte variata de utilaje agricole.De asemenea, acesta poate fi dotat optional cu cateva accesorii, in functie de preferintele si necesitatile clientului. Echiparea suplimentara se face de catre echipa competenta si profesionista de mecanici a service-ului nostru.

Echiparea cu incarcatoare frontale este printre cele mai solicitate optiuni. Recomandam incarcatoarele frontale de la Metal Technik, construite din otel de cea mai buna calitate, pentru cea mai buna performanta. Este dotat cu a 3-a linie hidraulica, cu sistem de prindere si desprindere rapida, sistem de manevrare rapida stil JoyStick, sistem de prindere pe tractor pana la puntea spate.

Incarcatorul frontal MT-02, Metal Technik este compatibil cu tractoarele Belarus TAG 1025.3, dar si cu  modelele MTZ 820 si MTZ 952.3. Optional, un incarcator poate fi dotat cu numeroase accesorii, cum ar fi: furca (crocodil, de baloti, de paleti sau simpla de gunoi), cleste baloti, cupa crocodil de 1,8 m, lama de zapada de 2,5 m, etc.

Suntem multumiti de fiecare data cand putem veni in sprijinul dvs, al agricultorilor cu sfaturi si solutii!

Tags: No tags

Comments are closed.