Tractor Belarus TAG 952.3 livrat in Novaci, Jud. Giurgiu

Tractor Belarus TAG 952.3 livrat in Novaci, Jud. Giurgiu

Tractor Belarus TAG 952.3 livrat in Novaci, Jud. Giurgiu, la sfarsitul lunii decembrie 2018!

Acest tractor robust si puternic este tipul de tractor pe care il alegi pentru confortul si usurinta in utilizare! Costurile mici de exploatare, reparatie dar si de achizitionare nu sunt nici ele elemente de neglijat.

Tractorul Belarus TAG 952.3 poate fi utilizat intr-o gama variata de lucrari agricole, dar si in transporturi si silvicultura. Dotat cu motor Belarus D-254.5 S2 de 95 CP, se poate folosi cu numeroase utilaje specializate purtate, semipurtate si tractate. Motorul este Diesel, in 4 cilindri, cu turbosuflanta si racire cu apa, injectie directa Motorpal. Acesta ii asigura puterea, fiabilitatea, eficienta si consumul minim de carburant.

Sistemul hidraulic are un cilindru de ridicare ce asigura o pozitionare combinata, controlul de forta si pozitie se face automat. Capacitate de ridicare a sistemului hidraulic este de 3200 kg.

Cabina tractorului TAG 952.3 cu scaun Grammer.

Cabina are sistem de filtrare a aerului si sistem de incalzire si ventilatie, corespunzand normelor OECD.

Foarte moderna, se remarca prin confort si design deosebit al bordului.

Scaunul pneumatic Grammer este deosebit de confortabil. Geamurile laterale si din spate ale tractorului sunt rabatabile.

 

 

Tractor Belarus TAG 952.3 pregatit pentru livrare in Novaci, Jud. Giurgiu

Pe langa tractoare si utilaje agricole fiabile, va oferim consultanta specializata si transportul la domiciliu al masinilor si utilajelor achizitionate. De aceasta data, autoutilitara noastra a transportat tractorul in judetul Giurgiu, la o familie de fermieri din satul Novaci.

Va asteptam pe pagina noastra de Facebook: Diagar-utilaje agricole, unde puteti viziona tractorul in sectiunea Magazin sau in albumele de fotografii.