livrare Tractor Hattat A110 - 102cp, Topraisar, Constanta

Tractor Hattat A 110 – 102 CP livrat in Topraisar, Jud. Constanta

Tractorul Hattat A 110 – 102 CP a fost livrat in comuna Topraisar, Judetul Constanta, la finele lunii noiembrie. O excelenta alegere daca iti doresti performanta maxima cu costuri minime. Acest tractor are foarte multe in comun cu Tractorul Valtra, seria A, in special cand e vorba de cabina si de transmisie, fiind recunoscut pentru calitate, rezistenta, performanta, economie de combustibil si design modern.

Un alt mare atu al acestui tractor este motorul PERKINS 1104D – 44T, fabricat in Anglia, de 102 CP, diesel, cu 4 cilindri, cu turbocompresor si intercooler, cu injectie directa. Toate aceste caracteristici ale motorului arata ca acest tractor a fost conceput pentru putere, performanta si consum redus de carburant.

Cabina este certificata ROPS, asigurand conditii excelente de confort si, foarte important, de siguranta, cu scaun operator si scaun pasager, foarte confortabile, centura siguranta, volan reglabil, etc, in plus oferind o perspectiva larga spre exterior si foarte clara.

Conceput cu accent pe siguranta utilizatorului, tractorul ofera un control deplin si o franare eficienta, datorita sistemului de franare cu discuri multiple, a directiei hidrostatice si tractiunii 4×4. Priza de putere independenta cu doua viteze si capacitatea mare de ridicare il face potrivit pentru lucrul cu echipamente grele si ideal pentru o gama larga de lucrari in agricultura, silvicultura sau transport.

Ii uram clientului mult spor si utilizare indelungata, eficienta si foarte productiva!

Tags: No tags

Comments are closed.