Tractor Belarus MTZ 1523.3 de 158 CP livrat in Braila

Tractor Belarus MTZ 1523.3 de 158 CP livrat in Braila

Livrarea unui tractor Belarus MTZ 1523.3 de 158 CP a incununat munca intensa si plina de satisfactii din 2018!

Tractorul Belarus MTZ 1523.3 de 158 CP este deopotriva puternic, modern, dar si foarte fiabil datorita costurilor mici de intretinere. Si costurile de exploatare sunt mici, consumul de combustibil al tractorului la capacitate maxima, fiind de 250g/kw/h. Este dotat cu motor MMZ-D 262.1 de 158 CP, 6 cilindri cu turbosuflanta, pompa de injectie in linie, racire cu lichid. Acest lucru il face foarte performant in agregat cu utilaje semipurtate, purtate sau tractate. Poate fi folosit la toate tipurile de lucrari agricole, zootehnice sau de transport.

In concluzie, acest tractor este o achizitie perfecta pentru fermele medii si mari care au in vedere o productivitate crescuta.

Cabina tractorului Belarus MTZ 1523.3, moderna si confortabila

Fiind cel mai nou model Belarus de la MTZ, nu este doar robust si puternic, ci si foarte modern. Cabina corespunde normelor OECD, cu sistem de filtrare a aerului si cu instalatie de incalzire si ventilatie. Scaunul pneumatic este reglabil si foarte confortabil. Geamurile laterale si din spate sunt rabatabile. In plus, bordul  are un design modern.

Pe site-ul diagar.ro gasiti o descriere scurta si fisa tehnica a acestui tractor. Produsul este listat si in sectiunea Magazin a paginii noastre de Facebook: Diagar-utilaje agricole.

Livrarea a fost facuta local, in orasul Braila, beneficiara fiind firma SC Misana Com SRL. O firma cu peste 10 ani de activitate, pe care suntem mandri sa o numaram acum printre clientii nostri. Ii dorim mult succes, un an imbelsugat si spor in activitatea agricola!