Livrare Hattat

Tractorul Belarus TAG 1025.3 livrat in Ramnicelu, Jud. Buzau

Tractorul Belarus TAG 1025.3 de 110 CP, echipat suplimentar cu incarcator frontal MT-02, a fost livrat in comuna Ramnicelu, Jud. Buzau.

Tractorul Belarus TAG 1025.3 de 110 CP este un tractor robust, fiabil si modern, cu consum redus de combustibil. Este dotat cu motor de 110 CP, diesel in 4 cilindri, cu turbosuflanta, racire cu apa, injectie directa Motorpal. Tractiunea este in clasa 1.4, cu transmisie integrala 4×4, directia hidrostatica, sistemul de franare este cu discuri multiple.

Tractor foarte versatil,  este perfect in diferite lucrari de agricultura, silvicultura si transporturi, atunci cand este echipat cu utilaje specifice.

Dintre utilajele specializate (purtate, semipurtate sau tractate) comercializate de Diagar, acest client a ales conform necesitatilor fermei sale. La cererea sa, echiparea tractorului s-a facut cu un incarcator frontal MT-02, produs de Metal Technik. Montajul incarcatorului frontal s-a facut de echipa de service, la sediu firmei. Tractorul a plecat astfel la destinatie complet utilat si pregatit sa inceapa treaba!

Tractor Belarus TAG 1025.3 de 110 CP echipat cu incarcator frontal si pregatit pentru livrare in Ramnicelu, Jud. Buzau.

Incarcatorul frontal MT-02, Meta Technik, este un utilaj de incarcare-descarcare de tip suspendat, foarte performant si rezistent. Capacitatea de ridicare este de 1600 kg iar greutatea proprie a incarcatorului este de 535 kg. Inaltimea maxima de ridicare la punctul de pivotare cupa este de 3,64 m. Inaltimea maxima de basculare de 3,3 m. Manevrarea este foarte usoara si rapida, fiind asigurata de un sistem tip JoyStick.

Avantajul incarcatorului este ca poate fi dotat, optional, cu o varietate de accesorii: cupa, furci, cleste baloti, lama zapada, etc. Cupa cu dinti este insa in dotarea standard la achizitionarea unui incarcator frontal compatibil cu tractorul tau.

Este foarte important ca, inainte de a face o achizie importanta pentru afacerea ta, sa ai toate datele pentru a lua cea mai buna decizie! Din acest motiv nu ezita sa discuti aspectele importante pentru tine cu membrii echipei noastre de vanzari. Poti primi consiliere specializata si personalizata si poti face alegeri informate.

Iti stam la dispozitie cu informatii despre produse, servicii si finantare:

 

Tags: No tags

Comments are closed.