Tractor MTZ 1221.2

Tractorul MTZ 1221.2 livrat in Balaceanu, judetul Buzau

Tractorul Belarus MTZ 1221.2 livrat in Balaceanu, judetul Buzau, este un tractor puternic de 130 CP. Este dotat cu motor diesel MMZ, cu 6 cilindri, turbosuflanta, racire cu apa, injectie directa (in linie Motorpal).

O alegere foarte potrivita pentru ferme mijlocii si mari datorita numeroaselor lucrari agricole la care poate fi folosit!

Nu doar foarte fiabil ci si modern, acesta are o cabina ce corespunde normelor OECD, gandita sa asigure confortul in perioadele intense de lucru. Cabina este dotata cu bord modern, scaun pneumatic reglabil, geamuri rabatabile (spate si laterale). Sistemul de filtrare aer precum si instalatia de ventilatie si incalzire asigura un mediu placut de lucru.

Pentru a spori gradul de confort in interiorul cabinei oferim clientilor nostri optiunea de instalare a aerului conditionat. Kiturile complete de aer conditionat sunt profesionale si specifice pentru modele de tractoare Belarus (vezi articol). Toate kiturile de aer conditionat (A/C) sunt montate in service-ul Diagar de catre echipele noastre de mecanici.

Mai jos poti urmari un scurt video de pe canalul nostru de You Tube, unde este prezentat un astfel de kit profesional, montat pe un tractor MTZ 1221.2:

 

Acest model de tractor este foarte cautat si apreciat de clientii nostri, cu sau fara aer conditionat! Si nu e de mirare de ce: raportul calitate-pret este excelent!

Tractorul Belarus MTZ 1221.2 este un tractor foarte fiabil si usor de intretinut. Costurile mici de exploatare, datorate consumului redus de carburant si pieselor de schimb usor de gasit, reprezinta un atu. La fel si puterea tractorului, care il face potrivit pentru folosirea impreuna cu numeroase utilaje purtate, semipurtate sau tractate.

Poti consulta fisa tehnica a tractorului pentru a afla mai multe aspecte tehnice. Sau poti apela oricand cu incredere la Departamentul Vanzari: 0724261657 sau 0743220006 unde poti discuta in detaliu orice aspect te intereseaza!

Comments are closed.